lauantaina, helmikuuta 18, 2006

Uffaffaa

Eksyinpä sitten Uffin euron päivään, melkoinen lasti tavaraa tarttui mukaan.

Villapaitoja purkua / huovutusta varten:


beige Marlboro Classicin miesten villapaita 100% villaa

vihreä
Globalin villatakki 50% merino / 50% tekokuitu. Tätä kyllä taidan tarjota äidille käyttöön, sen verta siistissä kunnossa se on.

keltainen Benettonin villatakki
josta tagi leikattu pois, tunt
uu lähinnä puuvilla/angorasekoitukselta, eipä taida Benetton hirveästi tekokuituja harrastaa. Värjätä lanka kyllä täytyy, keltainen ei oikein ole mun väri, mutta oli ihanan pehmeä joten pakko oli ottaa.



taaempi punainen villapaita 100% villaa, etummainen ohuempi 95% villaa














tämä on aika hauska kaikin puolin, valitettavasti liian pieni mulle. Langasta ei tietoa, mutta kutittaa villan tapaan. Näyttää ns. käsintehdyltä, niskassa kyllä tagi.




Puuvillapaitoja tilkkutöitä varten:













Unkarilainen käsinkirjaillulta näyttävä liivi, jonka kirjailut ajattelin hyödyntää jossain ompeluprojektissa. Etukappaleista saisi hauskat taskut vaikka kesähameeseen. Takana on vielä yksi kirjailu.






























Sitten hömpötyksiä-sarjan edustajia, vaatteita jotka ei sovi mulle mutta olivat kauniin värisiä, ja muutenkin nättejä / hauskoja. Pääsevät jossain vaiheessa varmaan seinälle kun mätsäävät tuleviin kevätverhoihin.

Hopealangalla kirjailtu satiinijakku ja lurex-housut

















Intialainen tunikasysteemi jossa hopeanvärisiä paljetti- ja lankakirjailuja






























Nyt kun saisi vielä sen jatkokäsittely joskus tehtyä... Villapaitojen purkaminen on musta ihan hauskaa, mutta vyyhtiäminen ja peseminen ei. Tilkkutyötarpeitakin rupeaa olemaan jo useampaankin peittoon kasassa, milloinkahan vain "kerkeäisi" silppuamaan ja ompelemaan. Vaatehuoneen ovi menee sentään vielä kiinni. Pitäisköhän joskus repäistä ja viedä jotain tavaraa asunnosta poiskin päin, eikä aina vain kantaa uutta sisään.