torstaina, lokakuuta 18, 2007

Sukkakuu, kukkasuu

Missään virallisessa sukkafiestassa en ole osallisena, omaa varjosellaista on tullut vietettyä.

Kaikkihannäänyojjotehny:

Ohje: Monkey, Knitty talvi 2006
Suunnittelija: Cookie A.
Lanka: Red Heart Sport Socks Color (75% villa/25% polyamidi), 100 gr = 410 m
Puikot: 2.75 tavissukkikset
Muutokset/kämmit: Harottavat silmäni hyppäsivät mallikuviossa yhden sileän oikean kerroksen yli, huomasin sen verta myöhään että jatkoin niin koko ajan.
Joskus viime keväänä aloitin nämä. Ensimmäinen sukka valmistui melko kivutta. Toista sukkaa muistan neuloneeni heinäkuussa autossa kotimaan matkailua harrastettaessa. Kun kaivoin tauon jälkeen sukat taas esille huomasin tehneeni (perinteiseen tapaan) toisen sukan niin paljon tiukempaa että se kinnasi. Ei kun purkuun ja alusta uudestaan.Malli on kyllä kaiken hehkutuksen arvoinen. Helppo oppia mutta kuitenkin tarpeeksi vaihtelua mielenkiintoa ylläpitämään. Tykkään kovasti tuosta ei-niin-reikäisestä pitsistä.Lankaa oli oikein mukava neuloa, joustavaa ja pehmeää. Väri on hirmu kaunis vaihteleva harmaa. MUTTA nyt jonkin aikaa käytettyäni on kyllä valitettavasti todettava että nöyhtäävyys on nimeltämainitsematton kotimaisen lankavalmistajan luokkaa. Saa nähdä mitä tapahtuu pesussa.
Kuvat on otettu parin viikon takaisella ruskareissulla. Komee on Kainuun meri!

Edith-täti täällä: Unohdin mainita että miekii oon Ravelryssä! Käyttis on yllätys-yllätys Katinkontti. Tulkaahan kylään.