tiistaina, helmikuuta 21, 2006

Saikkua ja glooriaa

Flunssavirus löysi minutkin vihdoin, ja työterveystäti pisti kolmeksi päiväksi saikulle. Pitsivillatakkia pitäisi siis saada tehtyä, jos nyt niistämiseltä kerkeää kutomaan.
Uusi Gloria kolahti äsken postiluukusta. Oli tullut kommenttia siitä muutaman kuukauden takaisesta kirjoituksesta jossa oli puhetta neulomisen trendikkyydestä, ja neuletapaamisista maailmalla joskin ei Suomessa (mulla oli se lehti silloin neuletapaamisessakin mukana). Nyt samaisella "Viimeiset villitykset" -palstalla kirjoitetaan näin:

"Neulojat ilmoittautuvat
Pari palstaa sitten epäilin, onko Suomessa neulovia naislaumoja kuten siellä muodikkaassa Suuressa maailmassl. On niitä, ihan villitykseksi asti. Tuli paljon hauskaa palautetta. Ainakin Helsingissä, Turussa ja Tampereella on säännöllisiä (kahvila)neulomiskokoontumisia. Malleja metsästetään Gloriasta, Voguesta ja muista muotilehdistä. Kalliisiin lankoihin hassataan rahaa niin, että välillä pidetään lankadieettiä. Kokoontumisiin ovat tervetulleita kaikki neulomisesta innostuneet, ja lisätietoa saa vaikka Susanna blogin kautta: http://kissinen.blogspot.com."

Mukavan positiiviseen sävyyn kirjoitettu juttu, varsinkin kun ko. palstalla on yleensä hieman bitchimpi asenne. Toinen pikkujuttukin neulomisesta, jostain Burberryn megatrendikkäästä piposta ja kuinka sen voisi tehdä itsekin. Siinäkin viitataan neulojien nettisivuihin avun lähteenä jos ei muuten osaa.

Tämä neulovan naislauman jäsen lopettaa tähän.

1 Comments:

Blogger Susanna said...

ou mai gaad ai mut mainitaan ihan tuollai :D Täytynee laittaa blogiin sitten jotain tietoa näistä tapaamisista, jos sinne nyt eksyy ihmisiä ;) Ihan mukavaan tyylin kirjoitettu juttu kyllä!

Koitahan parantua!

ti helmik. 21, 05:11:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home