torstaina, marraskuuta 23, 2006

Bordeaux, Burgundi, Beaujolais?

Liekö syynä ulkona vallitseva ylenpalttinen pimeys, Beuajolais Nouveaun tulo kauppoihin vai joku muu, mutta Katinkontissa on maailmaa viime päivinä katseltu melko viininpunaisten silmälasien läpi.

Viikonloppuna huruttelin menemään metrin verran Lacy Kerchief Scarfia. Lanka on Austermannin Bambou Softia, ihana lanka, valitettavasti mulla ei ole sitä tarpeeksi, ja tuo väri oli Koskarin lankakaupasta loppu, mutta lupasivat tilata lisää. Viihdykkeenä oli aiheeseen sopivasti Sideways-DVD.


















Eiliseen asti vastustin messulankojen kutsua, mutta sitten oli pakko pistää vyyhdinpuut pystyyn. Ensimmäiseksi puikoille pääsi Araucanian Nature Wool (joka on osoittautunut hyvin hankalaksi kuvattavaksi). Villatakin hiha kyseessä, malli Phildarilta ja sanakirja vuosien takaa Infosta. Onko tää nyt sitten ranskalaista vai chileläistä punkkua?














Nämä aikaisemmin syksyllä kirpparilta ostamani (polvi)sukkalangatkin ovat ruvenneet huutelemaan, vaikka entisetkin sukat ovat yhä sinkkuja.


















Sisäisesti ei viininpunaa ole valitettavasti tullut nautittua, asia täytynee korjata huomenna, tai viimeistään lauantaina firman pikkujouluissa.

Ja jos ilmojen herra/rouva/luontaäiti tai muu asiasta vastaava sattuisi lukemaan blogiani;
Let there be light!













(tai edes lunta, plz)

5 Comments:

Blogger Susanna said...

Ihanan värisiä juttuja.

Tuliko beaujolais tänään myyntiin? Varmasti ensimmäinen kerta vuosikymmeneen kun mä en ole ajan tasalla tässä hommassa. Tätä se kotielo teettää! :D

to marrask. 23, 07:20:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ei lunta. Aurinkoa kyllä.

to marrask. 23, 07:44:00 ip.  
Blogger katinkontti said...

Susanna: BN tuli myyntiin viikko sitten, toivottavasti vielä huomenna löytyisi Alkosta. Eipä se nyt yleensä niin hääviä ole, mutta ompahan se "perinne".

to marrask. 23, 10:19:00 ip.  
Blogger Raglana said...

Kylläpä näyttää hyvältä tuo viininpunainen Lacy Kerchief Scarf. Toivottavasti sopivan väristä lankaa löytyy lisää. Pitäisköhän minunkin vielä neljäs tehdä... Sattumoisin raudanharmaa LKS:ni on juuri hartioilla.

pe marrask. 24, 12:28:00 ip.  
Blogger katinkontti said...

Raglana: Tuon Bambou Softin väri vaan parani musta neulottuna. Lupasivat jopa soitella kaupasta kun lanka on tullut; hyvää palvelua sanon ma. LKS on kyllä mukavaa ja nopeaa neuloa, pitäisikohän ruveta tekemään kaikkai neuleet pelkkänä ainaoikeana. Mulla on hirveä kynnys tehdä mitään uudestaan, vaikka olisi ollut kuinka ihana, muta näitä voisin kuvitella tekeväni toisenkin.

pe marrask. 24, 12:58:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home