perjantaina, lokakuuta 20, 2006

Une mademoiselle tres heureuse

Meninpä sitten tilaamaan 4 Phildarin ohjekirjasta, ja enpä voi kuin yhtyä ko. firman palvelua ylistävien joukkoon. Tilaus netissä maanantaina, kirjekuori leimattu Ranskan postissa tiistaina ja postinkantajan eilen kotiin kiikuttama. Yli kilo herkkua 27 eurolla!
Parhaita paloja; muitakin kivoja oli. Ja mikä parasta (ja ihmeellisintä kun kyseessä on ranskalainen firma); kokoja on tarpeeksi.









































































































Tää oranssi paita on ehkä mun lemppareista lempparein; vähän samantapainen kun se yksi syksyn VK:ssa ollut, mutta jotenkin kivempi.
Käsi vaan vois puutua jos tuo poseeraus kuuluu asiaan paita päällä...















Vilma(ko) kaipaili ohjetta Volverissa olleeseen villatakkiin, tässä on vihreessä on miusta vähän samaa fiilistä:















Nyt on siis monta hyvää syytä ruveta vihdoin kertaamaan ranskankielta, onhan sitä joskus aikoinaan viisi vuotta opiskeltu ja laudatur kirjoitettu...

Jos ei olisi ollut niin pihillä päällä niin samat olisi saanut tuplahintaan myös englanniksi (jos joku vaikka näistä olisi innostunut, mutta omaa realistisemman kuvan kielitaidostaan).

Editin-editin-editti: Miks hemmetissä toi kuvien sijoittelu ei voi toimia niin kuin pitäisi? Mitä hyötyä on preview-toiminnosta jos se näyttää ihan omiaan?

6 Comments:

Blogger Vilma said...

Ooo, kiitsa vaan vinkistä! Mä kävin kyllä jo aiemmin kuolaamassa Phildarin nettisivuilla, mut jostain syystä toi neuletakki meni ohi silmien.

Ihania malleja, mut hitto ku emmää osaa ranskaa. Ja taidan olla liian pihi ostaan noita lontookielisiä ohjeita. :P Onneks siellä ei ollu mitään ihan-pakko-saada-heti -mallia, niin ettei toi kielitaidon/rahanpuute nyt niin kauheesti haittaa. ;)

pe lokak. 20, 02:14:00 ip.  
Blogger amelie said...

Noitten ranskankielisten ohjeitten kans ei mulla ainakaan oo toistaiseksi ollu mitään ongelmia. Ranskaa olen lukenu yläasteella 2 vuotta ja lukiossa yhden kurssin.

Phildarilla on kyllä tosi kivoja nuo neulemallit ja nopea toimitus. Eivätkä ne lehdet edes maksa paljoa. Olen ihan koukussa. :)

pe lokak. 20, 02:16:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ihania malleja, ja nyt kun saa lontooksi, on pakko tilata! Kiitos vinkistä:)

pe lokak. 20, 03:04:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Upeita neuleita, erityisesti tuo violetti on juuri sen tyyppinen, jonka ohjetta olen etsiskellyt. Ranska ei kyllä suju, mutta ehkä englanti.

pe lokak. 20, 04:34:00 ip.  
Blogger Toukan äiti said...

Houkutuksia, houkutuksia... Olen noita Phildarin lehtiä ennenkin ihastellut, mutta nyt kun mainitsit että niitä saa englanniksikin ja että asiakaspalvelu toimii niin voi hyvin olla että sorrun muutaman lehtisen ostamaan :)

su lokak. 22, 11:40:00 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Olen laittanut sinulle sähköpostia mutta en ole saanut mitään vastausta:-( Olisi asioita, joihin kaipaisin vastausta... Terveisin SNY:si

pe marrask. 03, 07:49:00 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home