sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2006

Such a Perfect Day

Ensin perheuutiset; talouteni on kasvanut uudelle jäsenellä, herra Panasonicilla, etunimet DMC-LZ2 Lumix. Ehkä blogistakin tulee nyt vähän mielenkiintoisempi. Tarkoitus olis nyt vähän säätää muutenkin, ehkä jonkinlaista relaunch partyakin (ja arvontaa) voisi koettaa saada aikaan.

P
äivän täydellisyys ei liity lainkaan neulomiseen ja hyvin vähän lankaankin, mutta pitää nyt silti siitä tänne kirjoitella, koska tänään oli juuri sellainen päivä jota voi muistella marraskuussa kun sataa räntää vaakasuoraan ja on muutenkin ankeata.
Suuntasin ystävieni kanssa jo aamupäivällä kohti Iittalaa. Jonkinasteiseksi perinteeksi on muodostunut käydä katsomassa Naivistit Iittalassa -näyttely, ja samalla nauttia alueen puotien tarjonnasta. Näyttely oli tänäkin vuonna varsin mainio, osa töistä nyt on vähän liika sokerisia makuuni.
Lemppareitani:
Petra Heikkiä: Catwalk














Nämä ovat ihan ykkösiä; Liisa ja Timo Ruokolaisen kierrätysmateriaaleista tekemät veistokset ja seinävaatteet:

















Tämä on musta aivan megaihana; räsymattoa, kaunista kangasta, rautaa ja nappeja!

















Näyttelyn ja shoppailun (Carelia-aterinsarjani kasvoi kahdella haarukalla) jälkeen oli picnicin vuoro. Se nautittiin läheisen järven rannalla, koivun varjossa ja vieressä olevan puuveneen tervan tuoksussa. Melkoista Suomi-idylliä! Picnicin jälkeen kaarsimme vielä takaisin lasikeskukseen, Kulta-Suklaan myymälästä löytyi jälkkäriksi suklaakuorrutteisa tuoreita mansikoita.
Iittalasta huruuttelimme vanhaa tietä Hämeenlinnaa ja sieltä Aulangon kauniiden maisemien kautta Metsänkylän tilalle, tarkoituksena ihmetellä tuota neulojille rakasta eläintä; alpakkaa. Karvanaamojen "vierailuaika" oli kuitenkin jo ohi, joten kurvasimme tien toisella puolella olevaan kahvila Leivintupaan. Se oli varsin mukava paikka ja sen pihalta löytyi sitten nämä neljä veijaria:













Myynnissä olisi myös ollut myös jumalaisen pehmeää perulaista alpakkalankaa (6e/50 g) ja oman tilan alpakka-villasekoitelankaa (16e/100 g). Jostain mielenhäiriöstä ja ehkä noin +30'C lämpötilasta johtuen en kuitenkaan ostanut lankaa vaan tyydyin kylmään mehuun (nytillan"viileydessä"jovähänharmittaa...).

Kotimatka kiersi vielä Lepaan ja Rönvikin viinitilojen kautta. Ensimmäisestä tuli ostettua muutama pullo siideriä.

Tässä on päivän ratsu-reima, valitettavasti tämä ihanuus on mulla vain lainassa. M&T; ei mitään kiirettä kotiin sieltä Englannistä!














Kun päivän lopuksi pääsi vielä uimaan tämä maisema silmien edessä (tosin vähän enemmän soft focus, kun ei tule noita laseja uidessa pidettyä), ei voi kuin lainata mainosta; kyllä Suomen kesä on sitten ihana!

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kuulostaapa tosiaankin täydelliseltä päivältä. Auringonlaskukuva on tosi kaunis!

ma heinäk. 10, 01:57:00 ip.  
Blogger KirsiÄr said...

Mitä?! Et ostanut alpakkaa? Eivoiymmärtää. Mun metodi on ovelasti salakuljettaa kokonianen alpakka kerä kerältä tänne Casa Rersidenssiin. Olisko noin puolikas jo koossa. Mini on söpö.

ma heinäk. 10, 03:14:00 ip.  
Blogger katinkontti said...

Katri: Kts, kts!
Kirsi: Nii-ih! Harkitsin myös alpakoiden (siis noiden elukoiden) kaappaamista, ne olivat niin lutusia. Haisivat vaan sen verran "eläimelliselle" että yhteiselo 30 m2 yksiössä olisi voinut ruveta ahdistamaan. Hyvinhän ne olisivat Miniin mahtuneet, olisin voinut dumpata kaverini niitten tilalle aitaukseen ihmeteltäväksi...

ma heinäk. 10, 03:30:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home