torstaina, toukokuuta 18, 2006

My Bonnie Is over the Ocean...

Kai kaikilla alkoi soimaan se rasittavista rasittavin rallatus päässä? Hyvä.

Edelleen mennään lainakuvilla, mutta loman jälkeen mun pitäisi saada se Win98SE, ja omia (laadukkaita kännykameralla otettuja) kuvia.

Minun Bonnieni ei kyllä ole meren päällä, vaan palasina kassissa. Tarkoitushan oli tehdä fisupeitto puuvillalangasta. Jostain syystä minusta ja kaloista ei tullut parhaita kavereita, joten en sitten aloittanut sitä, ainakaan vielä. Joku peittoprojekti kuitenkin houkutteli, kun tääkin on niin ihq. Lämpötilakin kun laski takaisin villalukemiin rupesin sitten tekemään Rowanin Bonnie Blanketin ohjeella lappusia paksusta Pirkkalangasta. Lappujen teho on muuten tosi addiktiivista. Siitä huolimatta kasassa vasta n. 1/10 osa.























Työn alla on myös allaolevat sukat kevään IK:sta. Alussa hankaluuksia koon kanssa mutta nyt suhattu ohi kantapään. Siitä pääsenkin ongelmaani; kantalapun oikeaan laitaan tulee kaameat holetsut silmukoita poimittaessa, vasen laita ihan siisti. Tähän oli joku hikhikhikkabarbakikka mutten muista mikä. Apua?














Yksi aamuherätys, ja sitten 2 vkoa lomaa. JEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

6 Comments:

Blogger Ziina said...

ne reunasilmukat pitää jo neuloessa kantalappua vetää niin kireälle että soi ja jos vielä ovat löysät niin ne voi kiertää poimittaessa.

pe toukok. 19, 09:19:00 ap.  
Blogger Susanna said...

Kantalappua neulottaessa kannattaa oikealla puolella nostaa nurin eka ja nurjalla neuloa oikein vika, tämä ainakin mulla auttoi siihen, että toisen reunan silmukat olivat löysemmät. Mutta jos lappu on jo tehty, voi ne tosiaan neuloa kiertäen, niin ei jää reikää.

pe toukok. 19, 10:29:00 ap.  
Blogger Minna said...

Ah, Pirkka-lanka! Miten en tuota älynnyt korvikkeeksi 7 veljelle, kun yritin tehdä omaa Bonnietani. Siinä ainakin piisaa värikarttaa ja sävyt ovat oikke kivoja.

pe toukok. 19, 04:39:00 ip.  
Blogger katinkontti said...

Ziina ja Susanna: Kiitos paljon neuvoista, pitää kokeilla toisessa sukassa noita kikkoja, ekassa reiät on ja pysyy, en jaksaa purkaa. Voihan sitä sanoa että ne kuuluu pitsikuvioon...
Minna: Pirkka käy musta siihen tosi hyvin, teen nelosen puikoilla ja laput on ilman pingottelemisia 15x15 cm kokoisia. Tulee ainakin lämmin peitto. Aina Taito Shopissa ja Verkarannassa käydessä on tarttunut pari vyyhtiä tai jämäkeraa mukaan, ja nyt sain vihdoin vision mitä kivaa niistä voi tehdä. Värejä on nettisivun mukaan 79; eli senkään suhteen ei ongelmaa.

pe toukok. 19, 07:18:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mulla on Kati ihan sama onkelma sukissa. Oon kokeillut kaikkea, myös noita vinkattuja. En tiedä, ei vaan onnaa. Se ristiin neulominenkaan ei pelasta tilannetta, niin lörtsöksi jää se oikea reuna. Olen tullut siihen tulokseen, että mä pidän sormia jotenkin eri tavalla kuin kandeisi sen silmukan neulomisessa...

Tippi

pe toukok. 19, 10:22:00 ip.  
Blogger Martsuli said...

Mäkin teen tuolla samaisella ohjeella seiskaveikan jämistä tilkkupeittoa. Niiden tilkkujen tekeminen on tosi kivaa. Mulla on koossa n. 20 lappua eli aikas paljon saan vielä tehdä..

to toukok. 25, 05:13:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home