maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Yleistä löpinää, ei kuvia; ainakaan omia

Mitäs muuta olen puuhaillut älykkäiden älykkyystestien lisäksi? En paljon mitään. Edelleen raavituttaa ja kahvituttaa, työ nyt lähinnä ja se vie energiaa ja intoa kaikelta muulta. Lisäksi ärsyttää se että kuvittelin saavani vihdoin kuvia puhelimen kamerasta tänne, mutta typerä USB-piuha ei kättele tietsikassani olevan Win98:n kanssa, pitäisi olla Win98 SE. Vaikuttaa taas joltain salajuonelta humanistiparan riesaksi.
Oranssi baskeri sentään valmistui aikaa sitten ja kerkesin sitä käyttämäänkin ennen kuin helteet tulivat. Kyllä se varmaan on parin viikon päästä taas tarpeen, pidän silloin 2 vkoa kesälomastani ja eiköhä
n silloin sada räntää tmv.
Katsoinpa tässä äskettäin leffan joka oli varsinaista baskeripornoa. Leffa oli
nimeltään Linnanneidot (I Capture the Castle), perustuu kirjaan Linnanneidon lokikirja. Sijoittuu 30-l. Englantiin, kivoja vaatteita enemmänkin ja ainakin 3 erilaista neulottua baskeria. Eikä leffakaan ollut ihan huono, tosin ei nyt vedä vertoja (tietenkään) kirjalle, jota suosittelen kaikille akuuttiin romantiikan ja nostalgian nälkään. Tai ehkä kannattaa eka katsoa leffa ja sitten lukea kirja.




















Musta villatakki on yhden hihasauman + nappien ompelua ja kaula-aukon reunuksen neulomista vaille valmis. Nyt tarvittaisiin vaan vähän viileämpää keliä että viitsisi tarttua kasaan alpakkaa.
S&M-huivi on edennyt n. 45 cm mittaan. Kyseessähän on siis kevään IK:n Trellis johon joku sadistisuunnittelija on keksinyt sen "neuloseitsemänyhteenjätäpuikolle - langankierto - neuloneseitsemänuudelleenyhteenjätäpuikolle - toinenlangankierto - javieläkerranpojatseitsemänyhteen", ja jota sitten eräs masokistineuloja rupesi tekemään sairaan ohuesta puuvillalangasta joka ei jousta yhtään. Tuon kombon tekeminen lisäpuikkoineen ja naaman vääntelyineen näyttää ilmeisesti sen verran kummalta että joku "täti" Tammelan torin Kahvikeitaassa kysyi että virkkaanko vai neulonko. Jep jep.

EDIT: Koetan pistää kurittomat baskerikuvat ruotuun.

3 Comments:

Blogger Minna said...

Seitsemän yhteen - silkkaa hulluutta on se! :o Lopputulos on tietenkin kyllä kaunis, jos vain jaksaa kiduttaa itseään!

ti toukok. 09, 04:06:00 ip.  
Blogger katinkontti said...

ipidjOnneksi se on jollain perverssillä (sopii siis S&M-teemaan) sen verran kehtovaa että jaksaa jatkaa. Muutenhan tuo Trellisin malli on sen verran helppo että on aina 7 kerrosta ihan hippa-hippa, ja sitten se tulee se katumuskerros.

ke toukok. 10, 08:43:00 ap.  
Blogger KirsiÄr said...

Minä haluaisin olla ympärivuotinen baskeri-ihminen. Mutta en voi kuvitellakaan minkäänlaista myssykkää päähäni lumettomaan aikaan. Ihanan idylliseltä näyttää tuo linnaromanttinen baskerityttö. Mulla hikoaa niska jo pelkästä baskerin ideasta.

Puhtia Trellikseen!

ke toukok. 10, 09:45:00 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home