tiistaina, helmikuuta 28, 2006

Kirppuja torilta

Tänään oli hyvä kirppispäivä. Mukaan tarttui Arabian Emilia-sarjan (R. Uosikkinen) kippo. Kuvat vastaavasta löysin netistä:




























Mun kipossa on yksi pieni lohkeama, ja kuvio on hieman kulunut, mutta en silti voi käsittää hintaa, se nimittäin maksoi vain euron! Tykkään Uosikkisen töistä tosi paljon, ja olen niitä himoinnut ennenkin mutta ovat yleensä aikas paljon kalliimpia.
Muita euron löytöjä olivat Eevan käsityöt -lehdet 1 ja 3 vuodelta 1959 ja pieni pussillinen nappeja; 5 isohkoa tummanruskeaa muovinappia (näyttävät vähän puulta) ja kaksi isoa puunappia. Lisäksi löytyi luksusta; varsin siistikuntoinen vaaleansininen lyhythihainen neule 100% kasmiria, on mulle napapaitamallia joten menee varmaan purkuun, maksoi 7 euroa. Siis ainakin 200 g 100% kasmirlankaa! Woo-hoo!
Lisäksi ostin Verkarannasta vähän vihreää puuvillalankaa, josta pitäisi tulla joku kesähuivinhuitale. Valitettavasti sitä kivaa väriä oli vain n. 50 g, saa nähdä riittääkö mihinkään.

2 Comments:

Blogger piua said...

Voi kuinka ihana kulho! Melkein itkin kateudesta kun näin millasia löytyjä siellä isommilla kirpparimarkkinoilla voi tehdä, ja vielä noin naurettavan halpaan hintaan. Näyttää vähän samankaltaiselta kuin Esteri Tomulan tuotanto, tommoista suloista kuvitusta. Uijui!

Nappeja kannattakin hankkia, niitä voi tarvita miloin vaan ja ne sopii vaikka koristeeksi. Ja se Kasmir-neule kuulostaa ovelalta vedolta: kuka tulis aatelleeks että se on halvempaa ostaa valmis ja purkaa kuin hankkia langat?! Ovela sie :)

pe maalisk. 10, 09:59:00 ip.  
Blogger katinkontti said...

Piua: Ei tuo nyt täälläkään ihan normaalia ole, on tainnut myyjällä olla joku hetkellinen mielenhäiriö. kyllä vanha Arabia on yleensä hinnoissan. Huuto.netissä oon noita kanssa katsellut mutta siellä hinnat nousee taivaisiin.
Villapaitojen purkaminen on ihan hauskaa, joskin pölyistä hommaa. "Suuressa maailmassa" tekevät sitä enemmänkin, lisää esim. täältä: http://neauveau.com/recycledyarn.html

ti maalisk. 14, 10:03:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home