sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2006

Bloogista, rakas Watson

Kyllä taas oli vähän pitkät piuhat (ehkä noin 475 m/50 g), mutta vihdoin tajusin tuon kaikkien puhuman blogilista viittaavaan -ta-daa- blogilistaan. Ja kylli, nyt minäkin olen siellä! Ja minäkin pystyn vähän kätevämmin seuraamaan muitten päivityksiä. Laa-laa, olen nero. Not.

Pakollinen neuleosuus. Ostinpä tässä päivä pari sitten ohjeen tähän:Eikö ole kiva? Muhun se vetoaa tuollaisella nelkytlukuisella charmillaan (nuo kumpparit tietysti tehostavat vaikutelmaa), ja napitus on hauska. Se on varmaan juuri se juju josta joku kirjoitti Hesarin kuukausiliitteessä. Mie, toisin kuin jutun kirjoittaja, tykkään jujuista. Langaksi ajattelin käyttää Woolia, kun sitä on puolen kilon Koria-pussillinen lehmuksenvihreää. Sitten se mätsää mun Jaywalkereihin, megahienoo.

4 Comments:

Blogger AnneV said...

Aa-haa, mä luulin että sä vaan haluat luurata vähän piilossa ja tarjota lukemista Harvoille ja Valituille etkä sen vuoksi ollut blogilistalla. No nyt tulee sitten seuraava johdatteleva kysymys: onhan sulla semmoinen asetus päällä, että jätetyistä kommenteista tulee ilmoitus suoraan sun sähköpostiin? (terveisin nimim. "Viaton viheltelijä", a.k.a. "etsi mun viimeksi jättämä kommentti")

su maalisk. 05, 02:29:00 ip.  
Anonymous Karoliina said...

Hyvä, että olet mukana blogilistalla, niin saan sinut suosikkeihini.
Kirjoittelin aikaisemmin tänään pitkät jorinat kommentteja koskien Koskikeskuksen käsityöliikettä ja muita lankoihin liittyviä juttuja. Just juur sillä hetkellä, kun laitoin että Login ja publish, niin tietenkin blogger kaatui ja kaikki juttuni hävisivät bittien taivaaseen. Se asia jää nyt ikuiseksi arvoitukseksi :).

su maalisk. 05, 05:08:00 ip.  
Blogger KirsiÄr said...

Kuminauhalangasta voisi kutoa kumpparit (sori, Kirsi on vähän väsynyt, kun on resunnut pitkin poikin Pirkanmaata ja Kanta-Hämettä). Kiva villis, mistäs ohje onkaan?

su maalisk. 05, 08:42:00 ip.  
Blogger katinkontti said...

Annev: Eksklusiivisuudessa olisi tietysti puolensa. Vähän semmoista yksityisklubi tunnelmaa; upottavia nahkanojatuoleja, hillittyä puheensorinaa, hiljaista puikkojen kilahtelua... Mut ehkä näin on helpompaa. Ihan mieletöntä että ohje löytyi. Majailen itse tässä Tammelan torin tietämillä, joten eiköhän noutaminen onnistu. Laita yksityiskohdista vaikka mailia katimaa miuku-mauku gmail.com :iin.
Karoliine: Tervetuloa! Nyt kyllä kiusaa mitää jännää olit kirjoittanut :-)
Kirsiär: Toivottavsasti Kirsi on saanut nukuttua... Ohje on tilattu yhestä blogista: http://autoscopia.com/amelia/
Siellä on toinenkin kiva villatakki jonka haluaisin tehdä.

ma maalisk. 06, 09:17:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home