maanantaina, heinäkuuta 10, 2006

Päivän saalis

Tällaista tänään LYS:istäni; eli lähikirpparilta.

Tämän väitettiin olevan puuvillasekoitetta, mutta taitaa painottua siihen sekoitepuoleen, ainakin polttokokeen perusteella. Väri viehätti, aika muoviselta tuntuu neulottuna. Tätä on n. 320 g. Kuvissa oleva puikko on nro 3.







































Testailin sitten Suvin kanssa neulottuna, ei nyt ihan huono. Vihreän kanssa ihan jees. Jonkun vähän ohuemman luonnonvalkoisen langan kanssa voisi olla kanssa aika kiva.





























Toinen lanka olikin loistolöytö; 600 g Rondo Kangasvuokkoa. 40% pellava, 36% polyakryyli, 24% viskoosi, 50 G n. 185 m. Hintaa huimat 1€/kerä eli 12€ koko satsista. Väri ei ole ihan omin, mutta tätähän pitäisi (kai) voida värjätä. Lanka näyttää siltä että jokainen kuitu on omana säikeenään joten voisi tulla aika kivannäköistä.









































Mitäs näille / näistä tekisin? Ehdotukset tervetulleita.

4 Comments:

Blogger neja said...

Kivoja lankoja oot kirpparilta löytänyt:) Tuo ensimmäinen on varsinki väriltään ihana.

ma heinäk. 10, 10:39:00 ip.  
Blogger Jatta said...

Etsivä löytää :) Mulla on joku kirous olla löytämättä kirppareilta mitään järkevää ikinä.

Tässähän on oivia sukkalankoja, ja selvä huivi. Pellavasekoitteet väripataan, niistä tosin sais jotain isompaakin.. Näin näki ja tunsi huivihullu ;)

ma heinäk. 10, 11:00:00 ip.  
Blogger Jenni said...

Ihania lankoja! Onnittelut löydöstä!

Mulle ei ole ikinä ainakaan vielä tähän päivään mennessä sattunut sellaista lankalöytöä tulemaan kirpparilla vastaan, että olis kannattanut ostaa... Mä näen aina vaan jotain 100% akryylilankoja, joita en ostoksiini kelpuuta...

ti heinäk. 11, 02:08:00 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Jeps, oli kiva tavata :).

Mulle käy usein noin kivojen lankojen kanssa niin, etten kerta kaikkiaan keksi mitä tekisin tai sitten en malta käyttää niitä sen vielä paremman idean toiveissa.
Ihanat "vedenvärit" tuossa ekassa.

pe heinäk. 14, 12:51:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home