torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Feeling Blue

Ketarat ojossa, silti elossa...
On tässä ollut kaikenlaista mielenmyllerrystä, ei ole bloggaaminen ja toisten blogeihin kommentoiminen ollut ihan päällimmäisenä mielessä. Toivottavasti tänne joku vielä eksyy... Kaikkea kivaa ja kaunista te kaikki ihanat ihmiset olette saaneet aikaan, yhteiskehut kaikille!

Mielialaan sopivia sinisiä (tai ainakin sinisävyisiä) juttuja on sentään jotain valmistunut / aloitettu.
Valepalmikkosukat
Malli: omassa päässä yhdistelty Ullan varpaasta aloittamista ja tiimalasikantapäätä, sekä Vogue Knitting 2006/07 Winter -lehdessä olleen miesten neuleen mallineuletta.
Lanka: Fortissima Colori Socka Color
Puikot: 2.75 alumiinisukkikset
Kulutus: n. 75 g

Kommentit: tykkäsin langasta tosi paljon; sävynvaihtelut ovat mielestäni tosi kauniita, tehty käsittääkseni kehräämällä joten liukuvat hienosti toisiinsa. Lanka on myös kauniin mattapintaista; tekokuitu ei kiillä niin kuin monissa muissa sukkalangoissa.

I’ve got those Monday blues
Straight to Sunday blues


Pintaneule syntyi kieputetaan lankaa silmukoitten ympärille ja kavennetaan kaksi/neulotaan samasta kaksi -riveistä.

Pakollinen kenkä-sukkakuva. Sinisiä mokkanahkakenkiä ei ole joten tyydyttävä näihin. Kengät "vintagea", jonkun suomalaisen kenkätehtaan valmistamat.
Tällaista aloitettu. Vaikka Kuutamosonaatti onkin huivin nimi, voisi tässäkin soida Billie Holliday: Blue Moon...Lanka vanha kunnon Novita Butterfly. Ihan kiva malli neuloa; töitä tosin tehdään molemmin puolin joten ei huilaustaukoja.