torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Feeling Blue

Ketarat ojossa, silti elossa...
On tässä ollut kaikenlaista mielenmyllerrystä, ei ole bloggaaminen ja toisten blogeihin kommentoiminen ollut ihan päällimmäisenä mielessä. Toivottavasti tänne joku vielä eksyy... Kaikkea kivaa ja kaunista te kaikki ihanat ihmiset olette saaneet aikaan, yhteiskehut kaikille!

Mielialaan sopivia sinisiä (tai ainakin sinisävyisiä) juttuja on sentään jotain valmistunut / aloitettu.
Valepalmikkosukat
Malli: omassa päässä yhdistelty Ullan varpaasta aloittamista ja tiimalasikantapäätä, sekä Vogue Knitting 2006/07 Winter -lehdessä olleen miesten neuleen mallineuletta.
Lanka: Fortissima Colori Socka Color
Puikot: 2.75 alumiinisukkikset
Kulutus: n. 75 g

Kommentit: tykkäsin langasta tosi paljon; sävynvaihtelut ovat mielestäni tosi kauniita, tehty käsittääkseni kehräämällä joten liukuvat hienosti toisiinsa. Lanka on myös kauniin mattapintaista; tekokuitu ei kiillä niin kuin monissa muissa sukkalangoissa.

I’ve got those Monday blues
Straight to Sunday blues


Pintaneule syntyi kieputetaan lankaa silmukoitten ympärille ja kavennetaan kaksi/neulotaan samasta kaksi -riveistä.

Pakollinen kenkä-sukkakuva. Sinisiä mokkanahkakenkiä ei ole joten tyydyttävä näihin. Kengät "vintagea", jonkun suomalaisen kenkätehtaan valmistamat.
Tällaista aloitettu. Vaikka Kuutamosonaatti onkin huivin nimi, voisi tässäkin soida Billie Holliday: Blue Moon...Lanka vanha kunnon Novita Butterfly. Ihan kiva malli neuloa; töitä tosin tehdään molemmin puolin joten ei huilaustaukoja.

16 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

ihanat vintagekengät! ja huivinalkukin näyttää kivalta. En ole aiemmin blogissasi vieraillutkaan, mutta tulen kyllä uudestaankin.

pe huhtik. 27, 12:57:00 ip.  
Blogger joko said...

kauniisti tosiaan vaihtuu sävyt tuossa langassa. sukat on kauniit, käy tosi hyvin farkkujen kanssa!

pe huhtik. 27, 02:16:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllä mun osalta ainakin blogilista pitää huolen että pidemmistäkään päivitystauoista ei tarvi välittää. Tulen kyllä visiitille, kun blogilista ilmoittaa päivityksestä. :)

pe huhtik. 27, 02:59:00 ip.  
Blogger Jatta said...

Kevätmasennusta? Itse herään ja muutun lähes maaniseksi keväisin, mutta syksyt on mulle äärimmäisen raskaita henkisesti. Ymmärrän siis hyvin jos ei jaksa laulattaa.. Mut koita jaksaa. Päiviä parempia odotellessa :)

pe huhtik. 27, 03:10:00 ip.  
Blogger AnneV said...

Olin just aatellut, että täytyiskin käydä silleen lempeästi mutta määrätietoisesti kyselemässä, koska tulee seuraava blogipäivitys, mutta täällähän tää olikin. Kiva!

Toivottavasti valoa alkaa näkyä tunnelin päässä (ja toivottavasti se ei ole se proverbiaalinen juna). Joskus sitä vaan on niin busy ihan elämän kanssa että neulominen/bloggaus/kaikki muu jää vähän vähemmälle. Sanoo hän ja katsoo kalenteriaan - juurihan oli maaliskuu, mihin aika on taas kadonnut.

Ja vielä positiivisuusviesti: et sä ihan pohjalla vielä ole kun jaksat kenkiäkin esitellä ;-) Hyvä! Toivottavasti nähdään kolmen viikon päästä.

pe huhtik. 27, 04:30:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllä meitä blogiasi lukevia vielä riittää. Ihanat ja kauniin väriset sukat ja huivinalku.:)

pe huhtik. 27, 05:10:00 ip.  
Blogger Vilma said...

Kyllpä soi sinisesti, ei puutu kuin Espoon blues ja tiimi ois kasassa. Sinisukat ja kaikki. :)

Elämällä on onneks tapana heittää syvimmästä aallonpohjasta takaisin ratsastamaan aallonharjalla, toivottavasti sä olet jo matkalla ylöspäin. Mä lähetän aurinkoa ja kirkkaampia värejä sinne suuntaan, toivottavasti tulevat jossain vaiheessa perille. :)

pe huhtik. 27, 06:52:00 ip.  
Blogger Raglana said...

Elonmerkkejä, kivaa! Oivat sukat! Mallineule on mielenkiintoinen, ihastelin sitä jo aiemmassa kuvassa. Kuutamohuivi on hyvä esimerkki, miten suhteellisen vaatimaton lanka, sopiva väri ja mallikas neulepinta tulevat yhdessä oikeuksiinsa. Sulla on tuota silmää.

la huhtik. 28, 12:18:00 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Kauniit siniset sukat!

Lähettelen täältä päivänpaistetta sinnepäin.

ma huhtik. 30, 08:11:00 ap.  
Blogger katinkontti said...

Kiitos kaunis kaikille tsemppauksesta, ihan tippa linssissä olen lukenut kommentteja. Ihkuja oletta kaikki! Tämä nyt on näitä valokuvaajajuttuja, mikäpä muukaan neitineulojan mielenrauhaa häiritsisi... Eiköhän tämä tästä, uutta sukkaa puikoille tmv. kornia.
Niin ja tervetuloa uusille kävijöille ja kommentoijille. Sekaan mahtuu kyllä!

ma huhtik. 30, 11:19:00 ap.  
Blogger santra said...

Mukavilta ja lämpimiltä näyttävät nuo sukat. Ja pitsihuivi, maltan tuskin odottaa miltä se näyttää valmiina. :)

ma huhtik. 30, 09:16:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kävin kurkkaamassa...eli eksyin tänne ;-) -Terde

ma huhtik. 30, 10:47:00 ip.  
Blogger Kate said...

Ekaa kertaa vierailulla. Todella kauniin mallista huivia olet tekemässä... ja nuo sukat ovat upeat. Toivottavasti auringonpaiste on löytänyt jo sinutkin :)

ke toukok. 02, 07:07:00 ip.  
Blogger Nuttula said...

Kauniin värisiä neuleita!! Ja ihanat vintagekengät. Aurinkoisia päiviä sinne!

la toukok. 12, 08:38:00 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

aivan ihana tuo sininen sukkalanka ...

ti toukok. 22, 07:45:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Upeat sukat! Itseäni piristää aina kummasti jonkin käsityön valmistuminen, joten nuo sukat varmasti piristävät sinua ;) Ja tekeillä oleva huivi näyttää kauniilta - siinä on ihanan tummansininen väri. Mukavia hetkiä huivin parissa ja voimia!

to toukok. 24, 03:12:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home