sunnuntaina, helmikuuta 04, 2007

Like a Sox Machine

Zukkaa pukkaa.... Villapuodista tilaamani Nancy Bushin Knitting on the Road on ollut ahkerassa selauksessa viime aikoina. Ensimmäiseksi valmistuivat:
Whitby Socks
lanka: Idena Juvel 100% villa
menekki: jokseenkin tasan 100 g
puikot: 2,75 perussukkikset
muutokset: lyhyempi varsi, kärjessä sädekavennus nauhakavennuksen sijaan
kämmit: ei varsinainen virhe, mutta neuloin (tyypiliseen tapaani) toisen sukan sen verta tiukempaa että oli pakko tehdä yksi palmikonkierto enemmän että sukista tuli samankokoiset.
Näillä lahjoin äitiä.

Toisena vuorossa oli:
Friday Harbor Socks
lanka: Gjestal Silja 80% villa/20% polyamidi
menekki: ehkä n. 80 g
puikot: alkukuvio 3 / muuten 2,75
muutokset: tuo pelaaminen puikkokoolle jotta sukansuu mahtui melkoisen muodokkaan pohkeeni ympärille, erilaiset kavennukset kärjessä koska ohjeen mukaan tuli melkoinen suippovarvas (olisiko jossain kuva NB:n jaloisa?!?)
kämmit: yksi ylimääräinen kerros alkupitsissä
Nämä pidän itse.
Ajattelin kosiskella lukijakuntaa, ja käyttää proppina lainablogikissaa. Sannin ilme kertonee kaiken; sanonko mihin voit sen surkean polkuanturattoman räpyläsi lykätä?Ilman turhanpäiväisiä turkinkorvikkeita naamallaan Sanni suostui poseeraamaan näin nätisti. Sanni lähettää terveisiä kaikille blogikissoille, ja erityisterkut Wilmalle jonka kanssa ovat vähän niinku samiksii!

6 Comments:

Blogger AnneV said...

Tää on ihan kauheeta. Sukat on kivoja, kauniita ja hienoja ja niihin pitäisi huomionsa kohdistaa, mutta mä vaan katselen söpöä pikku Sannia ja virnistelen typerästi. Wilma kiittää terveisistä ja lupaa myös poseerata lähiaikoina jossain ikkunakuvassa.

ti helmik. 06, 11:41:00 ap.  
Blogger KirsiÄr said...

Mun varpaita alkoi palella pelkästä Harbour-sukkakuvasta. Ehkä kuvaustilanteessa oli kuitenkin vähän vähemmän pakkasta kuin tänään, pölypunkkien intifadapäivänä.

Onpas Sanni jotenkin hienostunut kissa.

Ja mitens mulla ei vieläkään ole Knitting on The Roadia...

ti helmik. 06, 03:08:00 ip.  
Blogger katinkontti said...

Anne: Täytyy tunnustaa että sama käy mulle kissakuvien kanssa
Kirsi: Sukkakuva otettu sunnuntaina, lämpötila n. -1 astetta, nyt taitaisi jäädä väliin vaikka on kuinka aurinkoista. Sannin ulkonäkö pettää, se on melkoinen metsästäjä ja jokapaikan söhlä; mm. yrittänyt auttaa äitiä taikinanalustuksessa. KotR on ihan kiva, mutta vähän yksipuolinen kaikki sukat aloitetaan varresta ja kantapää on se perinteinen. Niin ja kiitos kun muistutit että miunkin pitäisi toimeenpanna pölypunkkigenociidi.

ke helmik. 07, 04:24:00 ip.  
Blogger Johanna said...

Arttu ja Eetu lähettävät erityisterveiset söpölle Sannille ja tasapuolisuuden vuoksi myös Wilmalle tätä kautta!

ke helmik. 07, 07:18:00 ip.  
Blogger Nuttula said...

Onpas hienoja sukkia molemmat parit, ja kisu on suloinen. Mun blogikoira haluaisi aina tutustua kisuihin, mutta kisut on hieman varautuneita.

ke helmik. 07, 09:22:00 ip.  
Blogger katinkontti said...

Johanna: Sanni kiittänee terveisistä, kunhan ne kerkeävät äitini kylpyhuoneeseen saakka; Sanni kun on vallan ihastunut lattialämmitykseen näillä keleillä.
Nuttula: Kiitos sukkakehuista, villasukat ovatkin olleet oikein tarpeen. Sannikaan ei koiruleista perusta; eikä vieraista muutenkaan, löytökissataustalle voi olla asian kanssa tekemistä.

to helmik. 08, 01:52:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home