sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006

Kolmen K:n Katinkontti

Katinkontissa tykätään K-jutuista. Etunimi alkaa K:lla, ja samoin monet lempiasioistani: käsityöt, keramiikka, kirpputorit, kirjat, kissat.

Tein tänään tourneen joulutoreilla ja -myyjäisissä. Varsinkin Vapriikissa käsityöläisillä oli kaikkea ihanaa, mutta pihiys iski ja ostin vain pari pikkujuttua. Nämä langat seurasivat kotiin Tammelantorin joulutorilta. Kotimaista villaa. Koko satsin hinta 6 euroa. Ja näille on jo SUUNNITELMA.
Keramiikkaa olen harrastunut 2,5 vuotta kansalaisopistossa. Tänä syksynä oli määrä perehtyä dreijaamisen saloihin, mutta aikaansaannokset jäivät aika vähäisiksi. Oli kaikkea tärkeää (kuten neuletapaamisia) samaan aikaan, ja muutenkaan en oikein saanut "flowta" hommaan.Tällainen sakekannu / yhden kukan maljakko syntyi kuitenkin dreijaamalla.Näitä lintusia on vielä toiset viisi "grillattavana" ja yksi lensi maailmalle. Kuvausalustana Nature Wool -villatakin hiha.Koska luontoäiti ei oikein suoriudu, päätin tehdä oman valkoisen joulun. Kuvan esineet ovat löytyneet kirppareilta pientä Raija Uosikkisen vuodenaikalautasta lukuunottamatta (se löytyi äidin varastoista, esillä en muista olleen minun elinaikanani!?!).Tänä viikonloppuna piti syntyä kovasti kaikenlaista neulomusta, ompelusta ja askartelua, mutta en ole tehnyt oikeastaan yhtään mitään. Hyvä minä! Jos tässä nyt saisi vielä vaikka muutaman joulukortin väsättyä. Ja neuletapaamispikkujoulupakettiin (huh mikä yhdyssana) olisi kiva saada jotain itse tehtyä.

Edit: Uosikkisen etunimi korjattu oikeaksi.

8 Comments:

Blogger Maarit said...

Aivan ihana tuo sinun koostamasi valkoinen jouluasetelma! Minua myös viehättää kaikki valkoinen ja hohtava tällä hetkellä. :)

su jouluk. 10, 07:09:00 ip.  
Blogger Vilma said...

Kauniita lintuja oot tehnyt, sähän oot varsinainen monilahjakkuus! :) Ja toi pöllövaasi on aivan ihana.

su jouluk. 10, 07:12:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Miulla on kans tommonen pikkulautanen! Siinä on tukkijätkä :) Yksi vanha kamu antoi sen minulle, kun hällä oli kaksi samanmoista. Tykkään kovasti tuosta kuvatyylistä

tippi

su jouluk. 10, 08:11:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Vieläkö noita toreja ja muita on käynnissä että tiistaina ehtisi vai olivatko kertajuttuja? Verkarannassa kai on taas joulumyyntiä jatkuvasti jos ei muualla.

su jouluk. 10, 10:57:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hauska kuva nuo langat kivirappusilla, muutenkin tunnelmallisia kuvia olet postaukseesi laittanut.

ma jouluk. 11, 10:33:00 ap.  
Blogger katinkontti said...

Maarit: Kiitos, tykkään tehdä tuollaisia "lavastuksia, valitettavasti pienessä asunnossa tuo lipastonpäällinen on suunnilleen ainoa hyvä paikka niille.
Vilma: Kiitos! Saven kanssa pelaaminen on tosi hauskaa ja terapeuttista.
Tippi: Mun Uosikkiset on nuo kuvassa olevat kaksi. Lisää tahtoisin mielelläni, mutta ovat suosittu keräyskohde ja hinnat yleensä sen mukaisia. Huuto.netissä niitä liikkuu aika paljon.
Sirpa: Aika nihkeetä taitaa olla viikolla. Vapriikin juttu oli vain nyt vkl:n, Tammelan torilla on arkena tavistori, Verkarannassa on jo jotain, varsinainen joulutori on 15.-18.12.
Päivi: Kiitos. Kuvaaminen ja sommittelu kiinnostaa, mutta olen vielä aika noviisi. Muitten blogeissa näkee niin mielettömiä kuvia että olen yrittänyt itsekin nähdä vaivaa kuvien eteen. Eilen oli tietysti vielä luonnonvalobonus.

ma jouluk. 11, 12:07:00 ip.  
Blogger joko said...

kaunis jouluasetelma! minä olen kanssa huomannut, että kerään kaikkea valkoista ympärilleni. saa nähdä tuleeko jouluksi lunta maahan.

ma jouluk. 11, 01:57:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Piipahdin vain toivottamaan Rauhallista Joulua 2006 sekä Onnellista Uutta Vuotta 2007!

ti jouluk. 12, 10:49:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home