sunnuntaina, syyskuuta 02, 2007

Torille torilla torilta

Minä olen ollutSentään yhä kiinnostaa
Yläkuvan kukat ja lanka Tammelantorilta. Myyjämummo kertoi langan olevan heidän omien lampaidensa villasta Virroilla kehrättyä. Ihanan rasvaista ja roskaista.
Alakuvan kankaat lähistön kirppareilta.

5 Comments:

Blogger Raglana said...

Ei tarvii mennä siis Tammelelantoria edemmäs :-)

Aah, suomalaista villaa. Minkäsvahvuista tuo on? Kuvasta en saa ihan selvää, onko hiukan ohuempaa? (ei siis 16-18s/10cm)

su syysk. 02, 12:50:00 ip.  
Blogger Vilma said...

Käsittämätöntä miten sä aina löydät kirppareilta kaikkea ihanaa! Mä kuljen varmaan jotenkin ihan sokkona, kun harvemmin huomaan tommoisia kauniita kankaita tai yleensäkään mitään. Oiskohan mulla joku kirpparikaihin, joka blokkaa valikoidusti osan näkökentästä?

su syysk. 02, 12:51:00 ip.  
Blogger Vilma said...

Höh, sormet hyppii näppiksellä miten sattuu: kirpparikaihi, ei kirpparikaihdin (vaikka kaipa se ajais saman asian). ;)

su syysk. 02, 12:55:00 ip.  
Blogger Johanna said...

Vilman tavoin ihmettelen löytöjä. Ja Tammelasta kaiken lisäks! Myyköhän toi täti siellä säännöllisesti vai nytkö vain oli?

su syysk. 02, 04:52:00 ip.  
Blogger katinkontti said...

Raija: Kohta ei tarvi lähteä Tammelasta kuin töihin ja neuletapaamisiin ;-). Aika ohkaista tuo lanka on; ei ole tullut testailtua kun olen antanut olla vyyhdillä jos innostuisi vaikka värjäämään. Ja se kieputusjuttu ei oo koskaan oikein auennut mulle. Ehkä sellaista 2-2.5 mm halk.
Vilma: Shoppailu onkin suunnilleen ainoa asia jossa olen luonnonlahjakkuus. Tosin kirpparishoppailu on kyllä myös opeteltua; nykyään olen aika kranttu, ennen tuli tehtyä enemmän virheostoksia. Kaihi / kaihdin; kumpikin vähentää näkyvyyttä.
Johanna: Se mummo on mun mielestä siellä aina ainakin lauantaisin; mutta en tiedä onko sillä tuota lankaa yleensä. Hirveästi sitä ei ollut; olisiko keväällä kerittyjen lampaiden villa tullut nyt kehräämöltä?

ma syysk. 03, 11:24:00 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home